Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Pezsgőtabletták

Mik a SiS GO Hydro használatának előnyei?

Intenzív edzés közben akár óránként 2 liter folyadék is távozni tud a szervezetünkből izzadság formájában - függően a környezeti feltételektől. Izzadni jó, de hátránya az előbbi tény. Az izzadság tartalmaz létfontosságú elektrolitokat, beleértve a nátriumot is. A nátrium az egyik legfontosabb elektrolit a többi egyéb további mellett, mely egyfajta kapcsolat a szomjúság érzet kialakulásában.

Ha a folyadék és elektrolit veszteséget nem pótoljuk, dehidratáció fordul elő, ami a fáradság fő okozója. Túl nagy folyadék veszteség, vagyis kiszáradás esetén a test hőmérséklete és a pulzusszám emelkedik. A szénhidrát raktárak ilyenkor gyorsabban kiürülnek, és ezért magasabb intenzitásúnak érzékeljük az edzést, gyorsabban fáradunk. A SiS GO Hydro pezsgőtabletta bevitel hatékonysága abban rejlik, miként segíthet megelőzni ezt azáltal, hogy a rendszeres megfelelő folyadék bevitellel nem engedi a testtömeg 2%-át meghaladó mennyiséget elveszni.


10termék 110

Mi van a pezsgőtablettában?

A SiS Immune célja, támogatni és fenntartani a szervezeted napi működését edzés közben és után.

A pezsgőtablettát csak vízben kell feloldani, emiatt rendkívül praktikus a használata. C-vitamin (200 mg) és vas (2,5 mg) amit tartalmaz, melyekről ismert: akárcsak a legtöbb multivitamin, hozzájárulnak az immunrendszerünk tökéletes működéséhez.

Olyan anyagok vannak meg benne a vas és C-vitamin kíséretében továbbá, mint a kalcium, magnézium, kálium és cink, avagy egyfajta multivitamin. Kiváló a pezsgőtabletta felszívódása, ezáltal a hatása is jobban érvényesül.

Többféle ízű változatban elérhető: grapefruit, lime, citrom, mangó és ananász vagy épp szeder, cola ízű.

 

Hogyan kell használni?

A SiS GO Hydro pezsgőtabletta célja, biztosítani az izzadás során elveszített ásványi sók és egyéb vitamin visszapótlását a szervezetbe, miközben szénhidrátot nem tartalmazó eszközzel tehetjük meg mindezt. Egy pezsgőtablettát kell bele tenni egy 500 ml-es kulacsba, majd vízzel feltölteni. Gyorsan oldódik, utána azonnal fogyasztható.

 

Mire jó?

Az ajánlott napi bevitelt nem érdemes túllépni, az étrendet figyelembe véve. Attól függően, mennyit edzel vagyis milyen mértékben, úgy van értelme kikeverned az egészséges italodat, a legjobb hatás elérése érdekében.

A gyakori kérdések közt kerül elől többek között: ezek a tabletták adhatók e gyerekeknek, allergiára illetve terhesség alatt? Ahogy más készítményeknél, itt is azt kell mérlegelni, miszerint egy fejlődő szervezet számára eltérőek a szükségletek az ásványi anyagok vonatkozásában és nem a Wikipedia fog tudni ebben irányt mutatni, hanem a szakértői vélemény. Az olyan termékek, mint a Béres komplex folsav tartalommal, Lidl, Supradyn kalcium, valamint ACC mind más célt szolgálnak. Ahogyan a Calcium Sandoz, Calcitrio vagy az Aspirin Plus C. Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő pezsgő tablettákat a Biotech L Carnitine termékeihez lehet hasonlítani.

Ha érdekel a megrendelés vagy az étrend-kiegészítő termékek ára, netán az akciók az, amire kíváncsi vagy, kérjük keress minket bátran! Könnyen felvehető a kapcsolat velünk.

Amennyiben rólunk szeretnél megtudni többet, megtalálsz bennünket a Facebook-on is!

(A jobb felhasználói élmény miatt weboldalunkon sütiket használunk)

 

Szűrés
Íz
Brand
Termék státusza