Kedves Megrendelőink!

Június 21 - 30 között szabadságon vagyuk, ezen időszak alatt a webáruházunk folyamatosan fogadja a megrendeléseket, a csomagok kiszállítása július 1-én fog indulni.

Köszönjük a türelmet, addig is eredményes sportolást kívánunk! :)

Üdvözlettel:

a Sportital csapata :)

 

Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

ÚJ

SiS Beta Fuel maraton csomag

Egy maraton teljesítése nagy felkészülést igényel. Nem lehet hirtelen elhatározásból sikeresen célba érni, bizony sokat kell rá készülni. Ha már az edzéseket jól teljesítetted, és eljön a nagy nap, akkor a szervezetedre is figyelni kell. Ehhez állítottuk össze Neked a SiS Beta Fuel maraton csomagunkat. Azt nem állítjuk, hogy könnyű lesz, de abban biztosak vagyunk, ha betartod a lent leírtakat, sokat tettél a sikeres teljesítés érdekében.

Javasoljuk, hogy a frissítést már egy hosszabb edzésen is próbáld ki, szerezz tapasztalatot, majd a versenyen figyelj az órára, és "menetrend szerűen" fogyaszd el a SiS Beta Fuel termékeket.

2 óra alatt folyamatos kortyolgatással idd meg a 600 ml vízben feloldott Beta Fuel sportital port (4 óra alatt 2 zacskónyit 2 X 600ml vízben), és hozzá óránként egyél meg 1 db Beta Fuel zselét, vagy gumicukrot (más néven rágószeletet).

Íz
Vegyes
Csomag tartalma
Nincs raktáron
8 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Sport-táplálkozási szakemberek azt javasolják, hogy a 2 órát meghaladó intenzív terhelések esetén óránként legalább 90 gr szénhidrátot kell bevinni a szervezetbe ahhoz, hogy a jó teljesítményt a rajttól a célig fent lehessen tartani. Ehhez fejlesztette ki a SiS a Beta Fuel termékcsaládot, melynek minden tagja magasabb mennyiségű energiát tartalmaz, mint a normál zselék és italporok. 

Sok - sok ultramaratoni és maratoni tapasztalat alapján állítottuk össze Nektek a SiS Beta Fuel maratoni csomagot, mely a következő termékeket tartalmazza:

2 db SiS Beta Fuel sportital por Narancs ízben - 82 gr

A Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Drink optimalizált 80 g szénhidrátot biztosít egyetlen kényelmes, izotóniás oldatban, minimálisra csökkentve a szénhidrát felszívódási (GI) problémákat, amely lehetővé teszi az optimális teljesítmény fenntartását.

ÚJ 1 : 0,8 ARÁNY A KORÁBBI 2 : 1 ARÁNYHOZ KÉPEST
Korábban a maltodextrin és a fruktóz javasolt arány 2 : 1 volt. Ebben a forradalmian új termékben a maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya 62%-ról 74%-ra növeli az elfogyasztott szénhidrát oxidált százalékos arányát (amit hatékonyságnak neveznek) a 2 : 1 arányhoz képest. A maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya csökkenti a gyomor teltségére utaló tüneteket a 2 : 1 arányhoz képest.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Egy tasak Beta Fuel Energy Drink 82 g port tartalmaz, melyből a szénhidrát 80 gr. Öntsd a port 600 ml vízbe, és rázd fel a teljes feloldódásig. Kortyolj gyakran keveset a hosszan tartó állóképességi edzések / versenyek során. 2 óra alatt időben egyenletesen elosztva igyál meg egy tasaknyi port (600 ml vízben feloldva), és hozzá fogyassz el óránként 1 Beta Fuel Gélt, vagy a rágószeletet, hogy elérd az óránkénti 80-120 g szénhidrát bevitelt.

Összetevők: 1 adagban (82g - 600 ml) 100g-ban
Energia 1359kj/320kcal 1658kj/390kcal
Fehérje 0.0g 0.0g
Szénhidrát 80g 98g
ebből cukor 45g 54g
Zsír 0.0g 0.0g
melyből telített zsírsavak 0.0g 0.0g
Rost 0.0g 0.0g
Ásványi sók 0.01g 0,01g

 

3 db SiS Beta Fuel energia zselé + Nootropics Alma ízben

A SiS Beta Fuel Dual Source Energy Gel, amely a Beta Fuel sportital porokat és rágó szeleteket is magában foglaló, világelső táplálék-kiegészítő termékcsalád része, vadonatúj 1 : 0,8 maltodextrin és a fruktóz arányú 40 g szénhidráttal van optimalizálva annak érdekében, hogy fokozza a teljesítményt, növelje szervezeted szénhidrát felhasználásának hatékonyságát, és korlátozza a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, vagyis tudományosan kiváló tápanyagot biztosítson.

MIÉRT JAVASOLT HASZNÁLNI A KÉTKOMPONENSŰ BETA FUEL GÉLT?
Állóképességi sportolóként (ami azt jelenti, hogy a terhelés két óránál tovább tart), óránként 80-120 g szénhidrátot kell bevinned a szervezetedbe a megfelelő energia ellátáshoz. A Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Gel optimalizált 40 g szénhidrátot biztosít egyetlen kényelmes, zselé formátumban, minimálisra csökkentve a szénhidrát felszívódási (GI) problémákat, amely lehetővé teszi az optimális teljesítmény fenntartását.

ÚJ 1 : 0,8 ARÁNY A KORÁBBI 2 : 1 ARÁNYHOZ KÉPEST: Korábban a maltodextrin és a fruktóz javasolt arány 2 : 1 volt. Ebben a forradalmian új termékben a maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya 62%-ról 74%-ra növeli az elfogyasztott szénhidrát oxidált százalékos arányát (amit hatékonyságnak neveznek) a 2 : 1 arányhoz képest. A maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya csökkenti a gyomor teltségére utaló tüneteket a 2 : 1 arányhoz képest.

HOGYAN ÉS MIKOR KELL HASZNÁLNI A BÉTA FUEL KÉTKOMPONENSŰ ENERGIA GÉLT? Csakúgy, mint a Beta Fuel Energy Gel, a Nootropics Gel is 40 gramm szénhidrátot tartalmaz hozzáadott nootropics anyagokkal, amelyek fokozhatják a kognitív teljesítményt, így biztosítva azt a mentális frissességet, amelyre szükséged lehet, különösen az edzés / verseny utolsó fázisaiban.

A Nootropics Beta Fuel Gel tartalmaz 1 gramm L-taurin aminosavat, 250 milligramm Cognizin®-t az információfeldolgozás fokozására, 200 milligramm koffeint és 200 milligramm L-teanint. Ez utóbbi aminosavról kimutatták, hogy fokozza az éberséget, miközben csökkenti az esetleges remegés érzését, amelyet a koffein önmagában okozhat. Fogyasszd közvetlenül a csomagolásból, legfeljebb napi egy adagot.

A Beta Fuel termékcsalád más energia-kiegészítőivel kombinálva óránként 80 - 120 g szénhidrát bevitel érhető el.

Összetevők: 100ml-ben 1 adagban - 60ml
Energia 1122kj/673kcal 264kj/158kcal

Zsír

0.0g 0.0g
 - melyből összetett 0.0g 0.0g
Szénhidrát 66g 40g
 - melyből cukor 31g 19g
Fehérje 0.0g 0.0g
0.05g

0.03g

 

Amikor a verseny vége felé már inkább valami szilárdabbat ennél a zselé helyett, akkor vedd elő az 1 db SiS Bea Fuel gumicukrot Narancs ízben.

A Beta Fuel Dual Source Energy gumicukor, amely a Beta Fuel sportital porokat és zseléket is magában foglaló, világelső táplálék-kiegészítő termékcsalád része, vadonatúj 1 : 0,8 maltodextrin és a fruktóz arányú 46 g szénhidráttal van optimalizálva annak érdekében, hogy fokozza a teljesítményt, növelje szervezeted szénhidrát felhasználásának hatékonyságát, és korlátozza a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, vagyis tudományosan kiváló tápanyagot biztosítson.


MIÉRT JAVASOLT A KÉTKOMPONENSŰ BETA FUEL GUMICUKOR HASZNÁLATA?
Állóképességi sportolóként (ami azt jelenti, hogy a terhelés két óránál tovább tart), óránként 80 - 120 g szénhidrátot kell bevinned a szervezetedbe a megfelelő energia ellátáshoz. A Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Chew optimalizált 46 g szénhidrátot biztosít egyetlen kényelmes, gumicukor formátumban, minimálisra csökkentve a szénhidrát felszívódási (GI) problémákat, amely lehetővé teszi az optimális teljesítmény fenntartását.

Összetevők: 100g-ban 1 adagban (60g)
Energia 1314kj/788kcal 310kj/186kcal
Zsír 0.0g 0.0g
melyből összetett 0.0g 0.0g
Szénhidrát 75g 45g
melyből cukor 67g 41g
Rost 3.7g 2.2
Fehérje 0.0g 0.0g
0.18g 0.11g
Adatok
Árukereső.hu Gyártó
Science in Sport
Árukereső.hu Product Number
316
Brand_name
Science in Sport
Brand
Science in Sport
Emag.hu product name
SiS Beta Fuel maraton csomag
Cikkszám
316
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!