Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Fehérje porok és izolátumok

Miért van szükség az edzést követő regenerálásra?
Először is, a szervezet helyreállításának mindkét területe megfelelő mennyiségű energiát igényel. Akár az erő és az izom építése a cél, akár a lágy szövetek és csontok regenerálása, energiára van szükség. Van egy általános mítosz, miszerint a sérült sportolóknak vagy azoknak, akik versenyformába akarnak kerülni, korlátozniuk kell az energia bevitelt. A szükséges energia nélkül a test nem képes újjáépíteni magát, és ezek nélkül az alapvető adaptációk nélkül a teljesítmény akadozik, nem beszélve a meglévő sérülések lassab gyógyulásáról. Ezt szem előtt tartva a regeneráció valójában a szénhidrátok bevitelével kezdődik már az edzések során, például egy kemény 1 órás biciklizés alatt vigyen be 1 darab SiS GO energiagélt, vagy hosszabb, több mint 2 órás állóképességi edzés során 30–60 gramm szénhidrátot célozzon óránként. Ez nemcsak a sportolóknak ad lehetőséget a nagyobb teljesítménynövekedés megteremtésében, hanem a regeneráció folyamatát is korán megkezdi, mivel a testnek nem kell más területeket megterhelnie a szükséges üzemanyag előállításához.
Másodszor, a regenerációs munkamenet elengedhetetlen! Az edzés utáni snack vagy turmix, amely fehérjét és szénhidrátot is tartalmaz, például egy REGO Rapid Recovery shake, segít elindítani a helyreállítási folyamatot, ugyanakkor pótolja az edzés során elvesztett energiát is, ami elengedhetetlen a test újjáépítési folyamatához. Ez segíthet a kemény edzésnek az immunrendszerre gyakorolt ​​hatásainak ellensúlyozásában is, mely most még szükségszerűbb, mint korábban volt.

A kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás az egészséges életmód része. A sportolók számára a különböző fehérje turmixok és porok nagy segítséget jelentenek az edzések mellé. Ugyan a fehérjefogyasztás természetes módon is megoldható, megfelelő táplálkozással, azoknak, akik intenzív testmozgást végeznek, mindenképp elengedhetetlen a fehérjék pótlása. A hozzáadott cukor nélküli diétás, étrend kiegészítő termékekkel támogathatjuk a szervezetünk szükségleteit.

Azt látja, hogy másutt 100% Pure Whey fehérjét reklámoznak? Nos, a Whey Protein esetében, mely a SiS márkajelzését hordja magán, „csak” 95% -os fehérjetartalom valósul meg, ám az teljes egészében. Létezik még vegán változatban is. De ne szaladjunk ennyire előre!

23termék 123

Melyik fehérjepor termék kell Nekem?

Kategóriák:
SiS Rego protein:
Optimális keveréke a fehérjéknek, szénhidrátoknak, elektrolitoknak és ásványi anyagoknak. Használata edzés, vagy verseny után ajánlott, mivelhogy legfőbb hatása, hogy segíti az izmokat a jobb regenerációban és újjáépítésben. A vitaminok és ásványi anyagok az optimális teljesítmény elérését szolgálják a sportolók számára. Fontos, hogy aszpartam mentes! Olcsó fehérje beszerzési lehetőséget ad! Elkészítése nagyon egyszerű, könnyn kiszámolhatod, hogy milyen BCAA tartalmú egy adag.
SiS tejsavó fehérje (Whey Protein) izolátum: 
Kinek és miért ajánlható? Az izolátum azoknak kell, akik magas színvonalon űzik a sportágukat (profik). Nekik olyan csúcs élelmiszerre van szükségük, ami nem tartalmaz egyebet, csak első osztályú tejsavó proteint. Testépítőknek is ajánljuk, közülük sok használja, szénhidrát kapcsán fogyókúrázóknak is jó. Mivel szinte laktózmentes, tejmentes, laktóz érzékenyeknek jól jöhet, ugyanis olyan tiszta, hogy a betegek 95%-a fogyaszthatja.
Esetleg gluténmentes diétához és küzdősportolóknak egyaránt ajánlott, hisz alacsony zsírtartalom és a legmagasabb aminosav arány jellemzi. Különböző fajtái leginkább alap ízek között beszerezhetőek, melyektől rendkívül finom lesz a turmix: eperízű, vaníliás, csokoládés, kókusz, egyéb, 50 és 500g kiszerelésben egyaránt. Mára egyáltalán sem okozhat gondot az, hogy milyen ízekkel rendelkeznek proteinek, köszönhetően a különféle fejlesztéseknek, amelyekkel könnyebbé tették a sportolóknak az életét. Hatékony segítség lehet diéta miatt, reggelire vagy ha akár napi szinten használja valaki! Nagyszerű társ lehet az következő edzések során vagy előtt, ha a fehérjeporok fogyáshoz kellenek, minimális mennyiségben tartalmaznak csak növényi szacharidot!
SiS Éjszakai felszívódású (Overnight) Protein:
Készült 50:50 %-os arányban kiváló minőségű tejfehérje, és tejsavófehérje-izolátum keverékeként. Az alkotóelemei (amelyek magas szintű aminosav és rengeteg fehérje) szerepet játszanak az alvás közbeni izomtömeg növekedésben és fenntartásban. Több mint 80%-a kazein - egy fehérje, és 20%-a tejsavó, amely gyorsan szívódik fel. A tejsavófehérje serkenti az izomfehérje szintézis arányát a magas leucin tartalmánál fogva. Minden egyes adag 26 gr. fehérjét tartalmaz, és szerencsére alacsony benne a szénhidrát és a zsír jelenléte. Érdekesség, hogy a rizs nem tudja mindezt, teljes mértékben máshogy működik a szervezetünkre nézve. Az Overnight Protein felszívódása lassabb, ezért hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, miközben az ember jól alszik.
A magyar piacon, ha kiváló fehérjékről van szó, megannyi gyártó van jelen. Scitec Nutrition, Biotech USA, Peak Protein, Peak Slim, Peak Whey – a teljes lista igénye hiányában, természetesen. A Science in Sport azzal emelkedik ki a gyártók sorából, hogy napjaink legsikeresebb profi kerékpáros csapatát, a brit Team Ineost (ex Team Sky) látja el. Amit biztosít számukra: energiaital, energiaszelet, energiazselé mellett lassú és gyors felszívódású fehérjével. Mindez nem hagy kétséget afelől, hogy egy prémium termékcsaláddal van dolga a vásárlónak. 
Mire jó és mikor?
Aki nap mint nap edzéseken vesz részt, annak nélkülözhetetlen a power - erő és a pótlás, hogy kellő energiához jusson a szervezete. Hogyan fogyaszd?
Edzés után: a megfelelő fehérje koncentrátum, izolátum minden élethelyzetben kiváló megoldást tud jelenteni! A protein isolate, iso (pure whey) egy magas minőségű fehérje, mely cukormentes. Felhasználása javasolt nőknek is!
A Sportitalnál ingyenes szállítás nemcsak akkor van, ha helyben veszed át a rendeléseket! További információ és feltételek (ahogyan a kinézett termék megtekintése is) és hírlevélre iratkozás és kapcsolat is az oldalon található meg! A Facebook bejelentkezés után izgalmas olvasmányokkal találkozhatsz a neten, ha követed weboldalunkat!
Mi a különbség másik termékekhez képest?
A fehérjeporok fajtái férfiaknak és nőknek is megtalálhatóak, így a táplálék kiegészítők fogyasztása mindenkinek elérhető! Hiszen ami még elérhető a Sportitalnál, az egyik legjobb izotóniás folyadék és legjobb minőségű energia gél azoknak akik kevesebbel nem érik be! Elérhetőek ugyan olcsón más termékek is, amiket például a DM vagy Rossmann forgalmaz, de ott vannak még a Szafi Reform szójamentes vagy a már nem épp gazdaságos Norbi Update Zero termékei. A fehérjepor vélemények vonatkozásában érdemes megemlíteni, hogy több íz közül is választhatunk, ezáltal mindenki megtalálhatja a neki tetsző változatot. Ezeket is sokan fogyasztják, de érdemes a megbízható minőség mellett dönteni, ha például izomnövelés a cél.
Számos orvosi vélemény is ezt támasztja alá, hiszen a kevésbé ismert receptek mellékhatásai még nincsenek kiismerve, holott alapvető jog. Lehet, hogy csupán hizlalnak, ugyanakkor nem árt elővigyázatosnak lenni az egészség megőrzése érdekében. Inkább egy olyan megoldással éljünk, ami bizonyítottan segítséggel tud szolgálni abban, amire vágyunk! Testmozgás hiányában nem érhető el ugyanaz az eredmény, mint rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozás által! Az árak sok esetben a megbízhatóságot tükrözik, ez miatt nem érdemes az ismeretlenség veszélyeinek kitenni magunkat.
Szűrés
Kiszerelés
Íz
Brand
Termék státusza