Science in Sport (SiS) és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Blog

A változatosság az élet fűszere, és mindannyian mások vagyunk. Testsúlyunktól, anyagcserénktől és nemünktől függően mindannyiunknak különböző tápanyag igényünk van. Emiatt különböző preferenciákkal is rendelkezünk a tápanyagrendszerünkhöz illő ételek ízével, állagával, megjelenésével kapcsolatosan.

Amióta az 1980-as években kifejlesztették az energiazseléket (igen, már egy ideje léteznek!), egyre népszerűbbé váltak, mint az energia utánpótlás megoldásai, amelyek kényelmesen csomagolt, könnyen hozzáférhető szénhidráttöbbletet biztosítanak. Mi a Science in Sportnál különféle energiazselék széles skáláját fejlesztettük ki, különböző előnyökkel. De mi van akkor, ha az energiazselék nem felelnek meg Önnek?

Néhány sportoló számára az energiazselék nem a legjobb megoldások. Ennek számos oka lehet, például a gyomorban történő nem optimális felszívódási reakció, azaz a gyomorfájdalom. Hosszabb versenyeken, edzéseken valami szilárdabb és ízletesebb jobban eshet.

Szerencsére, amennyiben az energiazselék helyet valamilyen más alternatív energia nyerési formát keres, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, így az elejétől a végéig energikusnak érezheti magát. Természetesen léteznek olyan általános étkezési megközelítések, mint a banán, a sózott burgonya vagy az édességek, de nem mindig ezeket a legkönnyebb megenni vagy vinni edzés vagy verseny közben.

A Science in Sportnál több termék családunk is van, amelyek önmagukban vagy más termékekkel kombinálva is kielégíthetik személyes igényeit. Ezek többféle formátumban jelennek meg, az alábbiak szerint: