Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Blog

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogyan alkották meg az Nduranz fejlesztői az energia zseléjüket.

Tudták, hogy egy új fajta, hatásában és működésében a "piacon" levőktől eltérő energiagélt akarnak létrehozni, amely 45 gramm szénhidrátot tartalmaz, de azt nem gondolták, hogy mennyi erőfeszítést igényel annak a terméknek a megalkotása, mely nem csak egy újabb zselé a táplálékkiegészítők világában, hanem egy forradalmi újítás.

Köztudott, hogy az energia zseléket évek óta használják az állóképességi sportolók. Fő céljuk, hogy egyszerű, könnyen elérhető szénhidrát formájában biztosítsák az energiát úgy, hogy az utánpótlást könnyen a zsebükben magukkal tudják vinni edzéseikre, versenyeikre, mérkőzéseikre. Összetételük olyan, hogy többnyire könnyen lenyelhetőek (mert a többségük vízben oldott), és a felszívódásuk pedig gyors, és egyenletesen biztosítják a plusz energiát.

A változatosság az élet fűszere, és mindannyian mások vagyunk. Testsúlyunktól, anyagcserénktől és nemünktől függően mindannyiunknak különböző tápanyag igényünk van. Emiatt különböző preferenciákkal is rendelkezünk a tápanyagrendszerünkhöz illő ételek ízével, állagával, megjelenésével kapcsolatosan.

Amióta az 1980-as években kifejlesztették az energiazseléket (igen, már egy ideje léteznek!), egyre népszerűbbé váltak, mint az energia utánpótlás megoldásai, amelyek kényelmesen csomagolt, könnyen hozzáférhető szénhidráttöbbletet biztosítanak. Mi a Science in Sportnál különféle energiazselék széles skáláját fejlesztettük ki, különböző előnyökkel. De mi van akkor, ha az energiazselék nem felelnek meg Önnek?

 

Nduranz logo

Nduranz története
Manapság az Nduranz egyre nagyobb tiszteletnek örvendő márka, amely élvonalbeli étrend-kiegészítőket készít állóképességi sportolók számára. Sok élsportoló használja már termékeinket kiváló eredménnyel, számuk napról napra növekszik.

De a dolgok nem mindig voltak így. Mielőtt büszkén állhattunk volna elétek, sok - sok teszten mentek keresztül a termékeink kisebb - nagyobb sikerrel. Ez a mi történetünk. Egy történet, amely megtanít arra, hogy nincs kudarc mindaddig, amíg igyekszel tanulni a hibáidból, és hajlandó vagy mindent odaadni a tökéletességért.