Kedves Megrendelőink!

Június 21 - 30 között szabadságon vagyuk, ezen időszak alatt a webáruházunk folyamatosan fogadja a megrendeléseket, a csomagok kiszállítása július 1-én fog indulni.

Köszönjük a türelmet, addig is eredményes sportolást kívánunk! :)

Üdvözlettel:

a Sportital csapata :)

 

Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Hűségprogram

Díjazzuk a Hűséget!

 
Arra szeretnénk ösztönözni, hogy regisztrált vásárlóként minél többször rendelj nálunk, ami után folyamatos kedvezmények várnak a webáruházunkban. Fontos, hogy a megrendelés összeállítása előtt lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal a webáruházunkba, mert a kedvezményt csak így tudja a rendszerünk érvényesíteni!
Amennyiben a korábbi rendelések göngyölített összege eléri, vagy meghaladja a lenti sávok valamelyikét, akkor a rendszerünk automatikusan levonja a megjelölt kedvezmény mértékét a kosárban a termékek összesen értékéből.
Eddigi vásárlás értéke: Kedvezmény:
50.000 Ft  - 99.999 Ft. 5%
100.000 Ft. – 199.999 Ft. 10%
200.000 Ft-tól 15%
Fontos információ a korábbi weboldalunk használóinak!

Az előző webáruházunkban rögzített adataidat a jelszavad kivételével átköltöztettük az új felületünkre. Az első belépés előtt kérj egy jelszó emlékeztető üzenetet az "Elfelejtettem a jelszavamat" linkre kattintva, aminek segítségével lehetőséged lesz megadni egy új jelszót. Ezután már akadályok nélkül veheted használatba fiókod és rendelhetsz az oldalunkról.

Hűségprogramunkat változatlan formában folytatjuk az új áruházunkban is. Aki regisztrált az előző webáruházunkban, az ott elért vásárlási összegeit áttöltöttük az új webáruházba.

FONTOS! A rendszer technikai okok miatt automatikusan csak a második rendeléstől fogja megadni a számlakedvezményt. Ezért arra kérünk, amennyiben jogosult vagy hűségkedvezményre az előző oldalunkon elért vásárlásaid alapján, akkor az első itteni rendelésed megjegyzésébe írd be, hogy "Hűségprogram", mi pedig a számlán levonjuk a kedvezményt.

Csak regisztrálj, érj el minél magasabb szintet, és használd ki a lehetőséget! Várjuk a következő rendelésed is!