Science in Sport (SiS), NDURANZ és a Gatorade termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.

Megújult az oldalunk

Kedves Megrendelőink!

Folyamatos változás vesz körül minket is, így ami tegnap még jó volt, az mára már elavult, így szükséges lehet a megújítása. Ezért döntöttünk a sok éven keresztül használt, szeretettel fejlesztett oldalunk lecserélése mellett. Mostantól egy egyszerűbb és modernebb felületen vásárolhatsz nálunk. 

Hosszas felkészülés után március elején elindítottuk az új weboldalunkat. Reméljük, hogy ugyan úgy szeretni fogjátok, mint az előzőt, és megtaláljátok benne a kedvenc termékeiteket. 

Néhány fontos információ: az előző webáruházunkban rögzített adataidat a jelszavad kivételével átköltöztettük az új felületünkre. Az első belépés előtt kérjük kérj egy jelszó emlékeztető üzenetet az "Elfelejtettem a jelszavamat" linkre kattintva, aminek segítségével lehetőséged lesz megadni egy új jelszót. Ezután már akadályok nélkül veheted használatba fiókod és rendelhetsz az oldalunkról.

Hűségprogramunkat változatlan formában folytatjuk az új áruházunkban is. A részleteket a Hűségprogram link alatt olvashatjátok. Aki regisztrált az előző webáruházunkban, az ott elért vásárlási összegeit áttöltöttük az új webáruházba. A rendszer automatikusan csak a második rendeléstől fogja megadni a számlakedvezményt. Ezért arra kérünk, amennyiben jogosult vagy hűség kedvezményre az előző oldalunkon elért vásárlásaid alapján, akkor az első itteni rendelésed megjegyzésébe írd be, hogy "Hűségprogram", mi pedig a számlán levonjuk a kedvezményt.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatban kérdésed, észrevételed, javaslatod lenne, keress minket a lenti elérhetőségeinken. 

Üdvözlettel:

A Sportital Kft. csapata :)